IMAGE

هزینه های جاری مدارس را با دریافت وجه نقد از اولیاء تامین می کنیم

نطنز - مدیر آموزش و پرورش نطنز گفت: هزینه های جاری مدارس را با دریافت وجه نقد از اولیاء تامین می کنیم.

IMAGE

اعضای باند ۱۳ نفره قاچاقچیان در نطنز به دام پلیس افتادند

نطنز - فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نطنز گفت: اعضای باند ۱۳ نفره قاچاقچیان در آزادراه نطنز - کاشان به دام پلیس افتادند.

IMAGE

طرح جامع اقدام مشترک بافت قصبه نطنز در دست تدوین است

نطنز - شهردار نطنز گفت: پیش نویس طرح جامع اقدام مشترک بافت قصبه نطنز آماده و در دست تدوین است.

IMAGE

32 اثر از آثار نطنز در لیست انتظار ثبت ملی است

نطنز- رئیس اداره میراث فرهنگی نطنز با اشاره به اینکه 32 اثر از آثار نطنز در لیست انتظار ثبت ملی است از تایید کارشناسان تهران بر لیاقت ثبت جهانی بافت محله افوشته و بافت محله قصبه در این شهرستان خبرداد....

IMAGE

اهدای تراکتور از خیری به منطقه حفاظت شده کرکس نطنز

نطنز- خیر دوستدار محیط زیست در قالب نذر طبیعیت تراکتوری را به منطقه حفاظت شده کرکس شهرستان نطنز اهدا کرد.

کمبود سم برای مبارزه با تب کنگو/ ابتلا به ویروس کنگو در نطنز گزارش نشده است

نطنز- رئیس شبکه دامپزشکی نطنز گفت: با توجه به کمبود سم مبارزه با کنه که ناقل بیماری تب کریمه کنگو است، تا چند روز آینده سم مورد نیاز برای توزیع بین دامداران تحویل دهیاران روستایی شهرستان نطنز می‌شود.

به گزارش نطنز نیوز به نقل از فارس، سید محمدمهدی نظام طاهری پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به کمبود سم مبارزه با کنه که ناقل بیماری تب کریمه کنگو است، تا چند روز آینده سم مورد نیاز برای توزیع بین دامداران تحویل دهیاران روستایی می‌شود.

وی گفت: با همکاری روابط عمومی و همکاران شبکه دامپزشکی آموزش‌های اولیه در زمینه مقابله با شیوع احتمالی تب کریمه کنگو به شهروندان از طریق توزیع بروشور و اطلاعیه ادامه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌های مقابله با تب کریمه کنگو، نگه‌داری گوشت پس از کشتار دام به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد است، تصریح کرد: اما متأسفانه در کشتارگاه شهرستان نطنز اتاق پیش سرد وجود ندارد.

وی بیان کرد: بیماری کریمه کنگو یکی از عوامل عارضه خونریزی دهنده ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که در انسان منجر به بیماری و حتی مرگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه عامل این بیماری ویروسی است که از طریق کنه منتقل می‌شود، افزود: مقاومت کنه در برابر حرارت کم است و به همین دلیل پختن گوشت و پاستوریزه‌کردن شیر آن، باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

طاهری افزود: از طریق گزش کنه، له کردن کنه‌های آلوده، حشرات، انتقال به انسان از طریق تماس مستقیم با خون و بافت‌های آلوده  این بیماری منتقل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تشخیص این بیماری از طریق آزمایش‌های خون و یا بافت بیمار مشکوک صورت می‌گیرد، افزود: مهم‌ترین راه کنترل این بیماری، محافظت در برابر گزش کنه‌ها، سم‌پاشی دام‌ها و اماکن دامی، استفاده از لباس کار مناسب مانند چکمه، کلاه، دستکش، عینک و ماسک است.

رئیس شبکه دامپزشکی نطنز تأکید کرد: شهروندان از خرید گوشت بدون برچسب و مهر دامپزشکی خودداری کنند و پس از خرید گوشت را حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال با دمای بین 0 تا 4 درجه سانتی‌گراد نگه‌داری و سپس مصرف کنند.

اضافه کردن نظر

نظرات حاوی توهین،تهمت و یا دروغ تایید نمی شوند.


کد امنیتی
تازه سازی

http://almasan.persiangig.com/image/taze/hampaye%20rahbarim.jpg

محل تبلیغات شما

تماس با ما

تماس با ما

مدیر سایت: مجتبی کریم زاده

تلفن تماس: 09139618902

فرم تماس با ما

 

درباره ما

 

پایگاه خبری نطنز نیوز در  سوم مرداد ماه سال 1386 تاسیس شد.در ابتدا تحت قالب یک وبلاگ اطلاع رسانی تاسیس و سپس تحت عنوان یک وبلاگ خبری به فعالیتش ادامه داد. بعد از آن به عنوان یک سایت جامع خبری در میان رسانه های فضای مجازی قرار گرفت.

 

 

اپلیکیشن نطنز نیوز

logo-samandehi

اوقات شرعی

اخبار تصویری