IMAGE

مشکلات کوچک دستاوردهای انقلاب را کمرنگ نمی کند

نطنز - نماینده مردم نطنز در مجلس گفت: اجازه نمی دهیم که از مسائل و مشکلات کوچک برای کمرنگ کردن دستاوردهای انقلاب سوء استفاده شود....

IMAGE

انقلاب اسلامی به پشتوانه مردم سالاری دینی در جهان بروز کرد

نطنز- امام جمعه نطنز گفت: انقلاب اسلامی ایران به پشتوانه مردم انقلابی و مردم سالاری دینی توانسته است در جهان ظهور کند.

IMAGE

واژگونی خودرو در جاده نطنز-کاشان یک کشته بر جای گذاشت

نطنز- مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شهرستان نطنز گفت: واژگون شدن سواری پیکان در جاده قدیم کاشان-نطنز یک کشته بر جای گذاشت....

IMAGE

۲۸ پروژه عمرانی در دهه فجر در نطنز به بهره برداری می‌رسد

نطنز - فرماندار شهرستان نطنز گفت: دهه مبارک فجر، ۲۸ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۷۲۰ میلیارد ریال در نطنز به بهره برداری می‌رسد....

IMAGE

برخورد اتوبوس با تریلر در آزادراه نطنز - اصفهان/۱۶نفر مصدوم شدند

نطنز- رئیس مرکز فوریتهای پزشکی شهرستان نطنز گفت: برخورد اتوبوس با تریلر در آزادراه نطنز-اصفهان منجر به مصدومیت ۱۶ سرنشین اتوبوس شد....

کمبود سم برای مبارزه با تب کنگو/ ابتلا به ویروس کنگو در نطنز گزارش نشده است

نطنز- رئیس شبکه دامپزشکی نطنز گفت: با توجه به کمبود سم مبارزه با کنه که ناقل بیماری تب کریمه کنگو است، تا چند روز آینده سم مورد نیاز برای توزیع بین دامداران تحویل دهیاران روستایی شهرستان نطنز می‌شود.

به گزارش نطنز نیوز به نقل از فارس، سید محمدمهدی نظام طاهری پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به کمبود سم مبارزه با کنه که ناقل بیماری تب کریمه کنگو است، تا چند روز آینده سم مورد نیاز برای توزیع بین دامداران تحویل دهیاران روستایی می‌شود.

وی گفت: با همکاری روابط عمومی و همکاران شبکه دامپزشکی آموزش‌های اولیه در زمینه مقابله با شیوع احتمالی تب کریمه کنگو به شهروندان از طریق توزیع بروشور و اطلاعیه ادامه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌های مقابله با تب کریمه کنگو، نگه‌داری گوشت پس از کشتار دام به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد است، تصریح کرد: اما متأسفانه در کشتارگاه شهرستان نطنز اتاق پیش سرد وجود ندارد.

وی بیان کرد: بیماری کریمه کنگو یکی از عوامل عارضه خونریزی دهنده ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که در انسان منجر به بیماری و حتی مرگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه عامل این بیماری ویروسی است که از طریق کنه منتقل می‌شود، افزود: مقاومت کنه در برابر حرارت کم است و به همین دلیل پختن گوشت و پاستوریزه‌کردن شیر آن، باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

طاهری افزود: از طریق گزش کنه، له کردن کنه‌های آلوده، حشرات، انتقال به انسان از طریق تماس مستقیم با خون و بافت‌های آلوده  این بیماری منتقل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تشخیص این بیماری از طریق آزمایش‌های خون و یا بافت بیمار مشکوک صورت می‌گیرد، افزود: مهم‌ترین راه کنترل این بیماری، محافظت در برابر گزش کنه‌ها، سم‌پاشی دام‌ها و اماکن دامی، استفاده از لباس کار مناسب مانند چکمه، کلاه، دستکش، عینک و ماسک است.

رئیس شبکه دامپزشکی نطنز تأکید کرد: شهروندان از خرید گوشت بدون برچسب و مهر دامپزشکی خودداری کنند و پس از خرید گوشت را حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال با دمای بین 0 تا 4 درجه سانتی‌گراد نگه‌داری و سپس مصرف کنند.

اضافه کردن نظر

نظرات حاوی توهین،تهمت و یا دروغ تایید نمی شوند.


کد امنیتی
تازه سازی

http://almasan.persiangig.com/image/taze/hampaye%20rahbarim.jpg

محل تبلیغات شما

تماس با ما

تماس با ما

مدیر سایت: مجتبی کریم زاده

تلفن تماس: 09139618902

فرم تماس با ما

 

درباره ما

 

پایگاه خبری نطنز نیوز در  سوم مرداد ماه سال 1386 تاسیس شد.در ابتدا تحت قالب یک وبلاگ اطلاع رسانی تاسیس و سپس تحت عنوان یک وبلاگ خبری به فعالیتش ادامه داد. بعد از آن به عنوان یک سایت جامع خبری در میان رسانه های فضای مجازی قرار گرفت.

 

 

اپلیکیشن نطنز نیوز

logo-samandehi

اوقات شرعی

اخبار تصویری